Microdermabrasie Zuid-Scharwoude

Wens je een stralende en egale huid, zonder pukkeltjes of vlekjes? Of zou je nu eens eindelijk verlost willen zijn van die storende lachrimpeltjes of kraaienpootjes? Kies voor microdermabrasie! Microdermabrasie is een techniek waarbij verhoornde (dode) huidcellen op een gecontroleerde en zachte wijze van de huid worden verwijderd. De huid wordt met microdermabrasie in het geheel verbeterd, maar het is ook mogelijk om specifieke huidproblemen te verminderen en zelfs te verhelpen.

Microdermabrasie, hoe werkt dit precies?
Microdermabrasie is een veilige en pijnloze mechanische peeling van de bovenste huidlaag, waarbij de huid onder vacuüm wordt behandeld met een continue stroom van micro-kristallen. De micro-kristallen slijpen als het ware de verhoornde cellen van de huid, de huid voelt na deze behandeling bijzonder zacht, schoon en fris aan.

Doordat ik werk met de zeer hoogstaande en kwalitatieve apparatuur, wordt er een 100% veilig en effectief behandelproces gegarandeerd.

Wat kan ik van de behandeling verwachten?

Microdermabrasie zorgt ervoor dat:

  • de huid fijnere poriën krijgt en elastischer wordt;
  • de stevigheid van de huid toeneemt;
  • de diepte van rimpels afneemt;
  • een diepte effect in de huid optreedt, door activering van het huideigen collageen en de elastineproductie;
  • pigmentvlekken afnemen;
  • de talgproductie wordt gereguleerd, voor een matte huid.

Daarnaast zorgt microdermabrasie ervoor dat ieder product dat tijdens en na de behandeling wordt gebruikt beter door de huid wordt opgenomen. Werkstoffen kunnen dieper in de huid komen, doordat de huid is ontdaan van het dode huidcellen laagje.

Buiten de behandeling die je in mijn praktijk ondergaat is de juiste thuisverzorging heel belangrijk om jouw huid het beste resultaat te geven! Het 1 kan niet zonder het ander!

Verbeter en verjong je huid met microdermabrasie!