Beauty Angel Zuid-Scharwoude

Ben je op zoek naar een behandeling die zorgt voor zichtbare resultaten bij het verjongen van jouw huid? Kies voor de Beauty Angel! De Beauty Angel zorgt ervoor dat de huid strakker wordt, rimpels en lijnen verminderen en het totale huidbeeld wordt verbeterd. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van speciaal licht, waardoor de collageenproductie wordt gestimuleerd.

Directe resultaten

  • Zachte en soepele huid;
  • vochtgehalte in de huid wordt verbeterd;
  • fijnere poriën en een beter huidbeeld;
  • ontspanning en goede gezondheid.

Resultaten op lange termijn, kuurverband

  • Het bindweefsel wordt met collageen, elastine en hyaluron opgevuld;
  • vermindering van rimpeltjes in gezicht en decolleté;
  • ouderdoms- en pigmentvlekken verbleken.

Hoe werkt de Beauty Angel?

De Beauty Angel biedt een veilig en effectief behandelproces, door middel van lichttherapie. Het speciale lichtspectra werkt in de diepte van de huid en activeert daar de cellen, die voor de lichaamseigen productie van collageen verantwoordelijk zijn. Bovendien wordt de stofwisseling van de huid geactiveerd, waardoor cosmetische ingrediënten bijzonder effectief werken.

De Beauty Angel ELT (Energizing Light Technology) staat voor een innovatieve licht- en wellnessbehandeling en speelt in op de wens naar een zachte en natuurlijke huidverjonging en huidverbetering. Het ‘beauty light’ van de collageen lampen wordt door de huidcellen opgenomen. Het licht zorgt voor een verhoging van de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron. Je huid oogt zichtbaar egaler en stralender en kleine rimpeltjes en pigmentvlekken in je gezicht, hals en decolleté verminderen of kunnen zelfs verdwijnen. De symptomen van huidveroudering worden niet verborgen, maar kunnen met deze nieuwe lichttechnologie daadwerkelijk worden verminderd.

Buiten de behandeling die je in mijn praktijk ondergaat is de juiste thuisverzorging heel belangrijk om jouw huid het beste resultaat te geven! Het 1 kan niet zonder het ander!

Verjong je huid door middel van een effectieve schoonheidsbehandeling, die het natuurlijke verjongingsproces van de huid stimuleert.