Beauty Tips

Anti-Aging tip 1:
Drinken, drinken, drinken

We vergeten het helaas veel te vaak – drinken! Daarbij is water zo belangrijk voor ons, ons lichaam en daarmee natuurlijk voor onze huid. Het menselijke lichaam bestaat voor 70 % uit water. Door transpireren of naar het toilet gaan verliezen we water. Voegen we van buitenaf niet voldoende vocht aan ons lichaam toe, dan kan het watertekort de doorbloeding van onze huid verminderen. Dit leidt tot een droge huid en verlies aan elasticiteit. De geadviseerde vochtopname bedraagt minstens twee liter per dag. Dit komt overeen met circa tien glazen water. Drinken helpt echt tegen rimpels! Wie veel drinkt, heeft meestal een mooiere huid. Zou dit al niet voldoende motivatie moeten zijn om meer te drinken?

Anti-Aging tip 2:
Schoonheidsslaap

Een ontspannen slaap zorgt ervoor dat ons lichaam kan uitrusten en van stress bevrijd kan worden. Zeven tot acht uur slaap wordt geadviseerd. Voor de huid betekent deze uren regeneratie, het herstel van jouw huid! Tip: een kussen van zijde ontziet de huid want de gladde textuur zorgt voor minder wrijving. Op deze manier worden we `s morgens met minder vouwen en rimpels in het gezicht wakker.

Anti-Aging tip 3:
Zie af van nicotine & alcohol

Dat roken en alcohol het lichaam schade berokkenen is bekend. Wat we daarbij nog al graag verdringen is dat het gif ook een negatieve uitwerking heeft op ons huidbeeld. Alcohol droogt de huid uit en nicotine laat onze huid er al snel vaal en grijs uitzien. Natuurlijk willen we niet helemaal afzien van alle “plezier” in het leven. Daarom moeten deze kleine zonden hersteld worden door bijvoorbeeld sporten, voldoende slaap en veel water drinken en niet tot regel worden.

Anti-Aging tip 4:
Stay healthy!

Een gezonde levensstijl draagt vanzelfsprekend bij aan een gezonde en mooie huid. Wie voldoende beweegt, voldoende slaapt, stress vermijdt en uitgebalanceerd eet, creëert voor zijn huid de beste voorwaarden! Voedingssupplementen kunnen hierbij een grote rol spelen.

Anti-Aging tip 5:
Regelmatig een peeling

Een goede peeling zou een vast onderdeel van iedere Anti-Aging huidverzorgingsroutine moeten zijn. Want wie zijn huid niet regelmatig bevrijdt van afgestorven huidschilfertjes, hoeft niét in een goede Anti-Aging crème te investeren. Pas door het peelen komen de poriën vrij en waardevolle Anti-Aging ingrediënten kunnen daardoor beter in de huid doordringen. Door een regelmatige peeling worden bovendien onzuiverheden voorkomen omdat het hier gaat om een intensieve reinigingsmethode voor de huid.

Anti-Aging tip 6:
`s Avonds Make-Up verwijderen

Voordat we naar bed gaan, moeten we ons gezicht grondig van Make-Up en vuil bevrijden. Alleen zó kan de huid ademen, werkstoffen van verzorgingsproducten opnemen en gedurende de nacht regenereren/herstellen. Gebruik een reinigingsproduct geschikt voor jouw huidtype en verwijder vooral mascara en make-up om de ogen op een bijzonder zachte en voorzichtige manier. Indien jij make-up draagt is een dubbele reiniging belangrijk! Te veel wrijven bevordert de rimpelvorming rondom het gevoelige ooggebied.

Anti-Aging tip 7:
De juiste Anti-Aging producten voor jouw leeftijd

Niet elke Anti-Aging is hetzelfde! Vind de juiste Anti-Aging producten voor jouw leeftijd, om huidirritaties te vermijden. Over het algemeen geldt een regelmatige verzorgingsroutine aan te houden met een Antirimpelserum, Antirimpelcrème èn een Antirimpel oogcrème, zodat de huid altijd goed verzorgd is. Tip: smeer jouw huid altijd van onder naar boven in want zo kan jij ook rimpels voorkomen!

Anti-Aging tip 8:
Hals & decolleté niet vergeten

De leeftijd is niet alleen van ons gezicht af te lezen, vooral bij de hals & decolleté wordt de huidveroudering duidelijk zichtbaar. En deze worden helaas te vaak vergeten! Daarom zouden een antirimpelserum en een Anti-Aging gezichtscrème ook altijd moeten worden gebruikt op de hals & het decolleté óf met een speciale hals & decolleté crème.

Anti-aging tip 9:
Mooie handen

Behalve het gezicht, de hals & het decolleté verraden ook onze handen veel over onze leeftijd. Wie zijn handen goed verzorgt, ziet er jonger uit! Jouw handen doen zoveel, verwen ze daarom zo nu en dan eens met een peeling en smeer jouw handen regelmatig in. Ook voor de handen is er een speciale Anti-Aging cosmetica. 

Anti-aging tip 10:
Zonbescherming

Girls just wanna have sun! De zon is helaas niet alleen mooi. Het UV-licht is voor een zeer groot deel verantwoordelijk voor de vroegtijdige huidveroudering. Vul daarom jouw Anti-Aging verzorging dagelijks óók aan met een zonbescherming. Of de zon schijnt of niet…UV- straling is er altijd!