Praktijk voor huid & lichaamsverzorging Zuid-Scharwoude

Mijn naam is Monique Alderlieste, huidspecialiste bij Praktijk Monique Alderlieste. Ik ben getrouwd met Johan en moeder van 2 prachtige kinderen ,Lysanne en Sebastiaan en trotse oma van kleinzoon Noah.

In 1983 heb ik mijn diploma voor schoonheidsspecialist behaald bij “Instituut Ria de Korte” in Amsterdam, waarna ik direct ben gaan werken bij “Instituut Alderlieste” in Alkmaar, het bedrijf van mijn moeder. Van haar, een echte vakvrouw, leerde ik de fijne kneepjes van het vak en heb tijdens de 25 jaar dat ik daar heb gewerkt vele opleidingen, cursussen en trainingen gevolgd maar óók sinds ik voor mezelf ben begonnen.  o.a. Shiatsu, reflexmassage, bindweefselmassage, Quantum-Touch, Self Creative Health, pedicure, Natural Face Lifting, Collagen Boost, reiki, magnetiseren, lymfe drainage, cupping, en nog veel meer!

In mijn behandelingen probeer ik zoveel mogelijk te combineren om jou het allerbeste te geven. Sinds 2009 werk ik in een mooie ruimte van ons woonhuis en deze is gesitueerd op de begane grond met een aparte ingang. Mijn praktijk is gevestigd in de gemeente Langedijk.

Door mijn jarenlange ervaring en gezien de behoeftes van mijn cliënten ben ik mij nog meer gaan specialiseren in de Anti-Aging van de huid d.m.v. verschillende massagetechnieken, apparatuur en huid verbeterende producten.

De Anti-Aging behandelingen zijn mijn grootste passie!

Ik wil het allerbeste voor mijn cliënten en ben dan ook continu bezig om alle ontwikkelingen van nieuwe apparatuur, producten en behandelingen te volgen. Ik ga jaarlijks naar trainingen en doe cursussen om mijn vakkennis up-to-date te houden.

Het is mijn missie om jouw huid op een zo natuurlijk mogelijke manier te verbeteren en langer jong te houden!

Samenwerken… met de beste behandelingen in mijn praktijk èn de voor jouw optimale thuisverzorgingsproducten.

Het één kan niet zonder de ander! De SkinBoostCamp kan een welkome aanvulling zijn om thuis jouw huid door speciale massagetechnieken extra te ondersteunen!

Mooi ouder worden zonder Botox of Fillers!.

Huidverbetering & Anti-Aging is maatwerk en daarom hecht ik veel belang aan jouw wensen en verwachtingen. Voor iedereen is huidverbetering en Anti-Aging een ander begrip. Op maat is dus het sleutelwoord voor een huid verbeterende en/of Anti-Aging behandeling.