Annuleringsregeling:

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je verhinderd bent. Mocht dit het geval zijn, laat mij dit dan tijdig weten! Tijd en ruimte staan immers “exclusief” voor jou gereserveerd.

Annuleren van jouw behandeling:

  • Wijzigen of annuleren minimaal 48 uur vóór de afspraak.
  • Bij wijziging of annuleren minder dan 48 uur en tot 24 uur vóór de afspraak breng ik 50% van het tarief voor de geplande behandeling in rekening.
  • Bij het níet verschijnen in de praktijk of te laat annuleren breng ik 100% van het tarief voor de geplande behandeling in rekening.
  • Je kan er ook voor kiezen om voor dit bedrag producten aan te schaffen. Dit is een extra service.
  • Indien je meerdere malen te laat jouw afspraak afzegt zonder duidelijke redenen van opgaaf kom je achteraan in de lijst te staan voor een volgende behandeling. Hopend op je begrip hiervoor.
  • Annulering kan telefonisch, via WhatsApp, sms of  per email. Alleen op werkdagen van maandag t/m vrijdag. Uitzonderingen daargelaten.

Zeg vooral je afspraak af als je niet instaat voor jouw gezondheid en doe dit zo snel mogelijk zodat er geen onkosten voor je aan verbonden zijn!

Indien ik zelf de afspraak* moet verzetten door omstandigheden zal ik je zo snel mogelijk berichten en een nieuwe afspraak met je maken!

Veiligheid &  gezondheid staat voor alles!

*Hier staat geen tegemoetkoming voor! Maar natuurlijk doe ik er alles aan om je zo snel mogelijk ter dienste te zijn!

Met vriendelijke groet,

Monique Alderlieste