Zomer special

Het is zomer en de zon is volop aan het schijnen. De kans is groot dat je dit jaar niet naar het buitenland op vakantie kunt. Maar ook in Nederland krijg je de nodige zonuren op je huid. De zon is heerlijk, maar teveel zon brengt de volgende gevaren met zich mee:

Hoe zorg je voor een mooie en gezonde huid in de zomer en kun je verantwoord genieten van de zon?

Tip 1: Laat je huid wennen aan de zon
Ben je lang niet in de zon geweest? Dan is je huid extra kwetsbaar en is de kans op verbranden erg groot. Laat je huid daarom geleidelijk wennen aan het zonlicht. Gebruik een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 die beschermt tegen UV-A en UV-B stralen, Infrarood & *Blue Light Protection, het *verouderingslicht veroorzaakt door je telefoon en laptop/computer. Onder deze speciale *zonnebrand kan je een serum of ampul gebruiken voor “extra” huidverzorging. (Voor gezicht;* BABOR PROTECT CELLULAR MATIFYING PROTECTOR SPF 30  29,-)

Tip 2: Smeren, smeren, smeren
Nog steeds denken veel mensen dat je in de schaduw niet kunt verbranden. Helaas is dat niet waar. UV-A straling komt ook door bewolking, glas, en zelfs door kleding heen. Smeer je dus ook in op een bewolkte zomerdag!

Smeer je iedere twee uur opnieuw in. Dan is de bescherming van je zonnebrandcrème namelijk al flink afgenomen door zweten, wrijving van kleding of afdrogen. Let ook op de houdbaarheid van je zonnebrandcrème! De meeste crèmes blijven 6 tot 12 maanden na opening goed.

Tip 3: Na het zonnebad
Na een heerlijke zonnige dag je huid extra goed verzorgen tegen uitdroging en deze meteen kalmeren en verkoelen met de BABOR De-Stress & Repair Lotion.  Dè After Sun die buiten de ondersteuning van de huid regeneratie óók de bruining van de huid stimuleert d.m.v. een bruinings versneller uit het kuisboomextract. 29,- 

Ook is de Moisturizing Foam Mask*1 voor thuis gebruik een welkome aanvulling voor jouw huid om deze optimaal te verzorgen. Het DEEP MOIST Extract in combinatie met polysacchariden en NMF geeft intensieve vochtigheid en ondersteunt de hydratering. Plantaardige lipiden uit moerasbloemzaadolie en amandelolie beschermen de huidbarrière tegen uitdrogen. Anti-Aging! Ook te gebruiken als nachtcrème!

Tip 4: Bereid je goed voor met een “Summer Proof” behandeling
Wil je zeker weten dat je huid klaar is voor de zomer? Boek dan de “Summer Proof” behandeling       99,-

De * “Summer Proof” behandeling bestaat uit:

  • Gezichtsbehandeling aangepast aan jouw huid met o.a.
  • Reiniging;
  • Wenkbrauwen modeleren of verven
  • Vitaliserend Masker;
  • Peeling;
  • Ampullen Boost (minimaal 3 ampullen);
  • Massage met Moisturizing Foam Mask*1;
  • Dè “Beauty Angel” voor huidverbetering & energie of het speciaal Hyaluron Vlies Masker;
  • Verzorgende crème

Als extra bij deze behandeling voor thuisgebruik de “Effort Results Ampullen” t.w.v. 15,95, èn een leuk gevulde ‘Beautybag’. Voordeel  40,-  euro     Zolang de voorraad strekt en geldig tot 31 augustus 2020

*Deze behandeling kan je natuurlijk ook met de Natural Face Lifting massage combineren èxtra 15,-  

Natural Face Lifting is een manuele behandeling; een verjongingskuur voor het gezicht, de hals en het decolleté. Een natuurlijke facelift zowel voor vrouwen als voor mannen. Natural Face Lifting richt zich op rimpelbestrijding, lifting en botversterking op lange termijn. Deze natuurlijke en stimulerende behandeling is een manuele techniek die de basistonus en de elasticiteit van de huid en het onderliggend spierweefsel herstelt zodat rimpels vervagen, gelaatscontouren verstrakken en de huid op een natuurlijke manier wordt gelift

Buiten de behandeling die je in mijn praktijk ondergaat is de juiste thuisverzorging heel belangrijk om jouw huid het beste resultaat te geven! Het 1 kan niet zonder het ander!

Mooi ouder worden zónder Botox of Fillers!