BABOR Zuid Scharwoude

BABOR is een internationaal toonaangevend merk van de professionele cosmetica en tot vandaag de dag een familiebedrijf. Aan het hoofd van de onderneming staat de familie van de derde generatie als eigenaar.

Om aan de hoogste eisen van zijn klanten te voldoen, vertrouwt BABOR op meer dan 60 jaar huidverzorgingsexpertise made in Germany: de gehele afdeling onderzoek, ontwikkeling en productie vindt uitsluitend plaats in het hoofdkwartier in Aken. Daarom is elk product van het idee tot en met het kant-en-klare potje een kwaliteitsbelofte die staat voor wetenschap, precisie en werking.

BABOR Webshop 

In mijn BABOR E-shop stel je je eigen "huidverzorgingspakket voor thuis" samen. Je bent dan verzekerd van het innovatieve BABOR-verzorgingssysteem, dat past bij jouw smaak en is afgestemd op jouw huidbeeld.

BABOR staat voor hoogwaardige cosmetica, die innovatieve, wetenschappelijke inzichten en effectieve werkwijze van de natuur op het hoogste niveau verenigt. Unieke weldaden van kostbare bestanddelen, zoveel mogelijk van natuurlijke oorsprong, garandereren de hoogste verdraagzaamheid.

BABOR stelt hoge kwaliteitseisen aan haar producten, zo is alles vrij van synthetische ingrediënten, vrij van Siliconenoliën, paraffine en parabenen. Daarnaast zijn alle producten dierproefvrij. En worden er enkel natuurlijke conserveringsmiddelen gebruikt.

Enkele voordelen om via de webshop te bestellen

  • Altijd actuele- en speciale aanbiedingen;
  • korte levertijden
  • verschillende betaalmogelijkheden;
  • bij bestellingen van € 50,00 of meer geen verzendkosten, daaronder € 5,00 verzendkosten;
  • gegarandeerde kwaliteit van alle producten.

BABOR verzorgt voor mij de verdere verzending en afhandeling van de bestelde producten.

Huidadvies

Benieuwd welke BABOR producten het beste zijn geschikt voor jouw huid? Laat je adviseren en wees verzekerd van maximaal resultaat bij het behalen van jouw verzorgingsdoelen!