© 2019 Monique Alderlieste Praktijk voor Huid- en Lichaamsbehandeling

Collageen Booster Crème voor een slappe huid.


Collageen Booster Crème is wereldwijd het best verkochte product van Babor. De crème heeft een zeer effectieve werking en een fijne samenstelling. De geur is prettig en de zilveren pot geeft een luxe uitstraling. De crème heeft een bijzonder werkzaam hyaluronzuurcomplex. Het collageen gewonnen uit de zee herstructureert de huid en vult de huid op intensieve wijze van binnen op.

Resultaat: een huid die er buitengewoon gladgemaakt en jeugdig uitziet


HUIDBEELD/HUIDTOESTAND                                                                                     

Als effectief alternatief voor rimpelinspuiting
Derma Cellular

Hoe gebruik ik de crème?


's Morgens en/of s'avonds de crème op de met Babor gereinigde huid aanbrengen.

Wat is een slappe huid?


Een slappe huid is een huid die los en slap aanvoelt. Een huid waarbij het collagene- en elastine netwerk sterk achteruit gaat of is gegaan. Dit kan ontstaan door verschillende factoren, te weten:Hoe krijg ik mijn huid weer steviger?


Van belang is dat je de huid beter en op een andere manier moet gaan onderhouden. Het is verstandig om de huid te gaan activeren, dit kan d.m.v. de huid efficiënter te behandelen met huidbehandelingen op maat. Een goede aanpak hiervoor zijn de microdermabrasie of dr. Babor behandelingen Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van fruitzuurpeelingen, en  de massage wordt vervangen door een bindweefselmassage. Om de huid thuis te onderhouden adviseer ik de dr.Babor Derma Cellular producten:.

.
De Derma Cellular producten

Vitamine A16 Concentrate:

Retinew A 16 is het belangrijkste ingrediënt in de NIEUWE DOCTOR BABOR Derma Cellular. Ultimate Retinew A 16 Booster Concentrate heeft alle voordelen van vitamine A en meer:Hoe gebruik ik het Ultimate A16 Booster Concentraat?

'S ochtends en' s avonds, na het reinigen,  één á twee druppels van het serum op beide wangen, voorhoofd, hals en decolleté aanbrengen en in de huid masseren. Breng vervolgens de Collageen Booster crème aan. Het serum is bijzonder effectief 's nachts, wanneer de huideigen regeneratie processen het meest actief zijn.Wat is Vitamine C?


Vitamine C is één van de krachtigste antioxidanten en kan in de strijd tegen de rimpels dan ook niet ontbreken.Vitamine C is de anti-aging vitamine bij uitstek. Zo stimuleert hij de aanmaak van collageen, zorgt hij voor een stevigere huid en helpt hij bij het herstel van huidbeschadiging. Je kunt vitamine C slikken, maar het is een stuk effectiever (lees: 20x) om hem direct op je gezicht te smeren.


Let wel op de concentratie, want een serum moet echt minimaal 3% vitamine C bevatten en je moet 'asorbic acid' op de ingrediëntenlijst zien staan.


Vitamin C Concentrate:

Doctor Babor Ultimate Vitamin C Booster concentrate bevat maar liefst 20,8 ethyl-ascorbinezuur (lees: vitamine C) en daarnaast ook nog eens 5% glycerine wat zorgt voor extra vocht voor de huid.


Hoe gebruik ik het Vitamin C Booster Concentrate?

Het Doctor Babor Ultimate Vitamin C Booster concentrate is zowel 's ochtends als 's avonds te gebruiken.


Vanwege de actieve ingrediënten heeft het product even tijd nodig om in te trekken, daarnaast zijn anti-oxidanten prijzig maar gezien het resultaat het dubbel en dwars waard. Belangrijk is wel om te weten of je allergisch bent voor Vitamine C.