© 2019 Monique Alderlieste Praktijk voor Huid- en Lichaamsbehandeling

Een bindweefselmassage is een perfecte manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is zeer geschikt als anti-aging en littekenbehandeling. Het is belangrijk dat de bindweefselmassage goed wordt uitgevoerd. De huidspecialiste past een speciale techniek toe, waarbij invloed wordt uitgeoefend op de middelste huidlaag. Door de diepe massage technieken die op het bindweefsel inwerken, worden de fibroblasten (bindweefselcellen) geactiveerd waardoor er huidverbetering plaatsvindt.BINDWEEFSELMASSAGE.

BINDWEEFSEL


Bindweefsel is vergelijkbaar met het cement tussen de stenen van een huis. Door ons hele lichaam verbindt en ondersteunt het organen, gewrichten en spieren. Bindweefsel leidt ook bloedvaten en zenuwen naar de organen en beschermt tegen infecties. Ook hebben de cellen in bindweefsel een grote rol bij het wondgenezingsproces. Het onderhuidse bindweefsel isoleert warmte, slaat energie op en is verantwoordelijk voor het transport van zuurstof, voedings -en afvalstoffen.BEHANDELING IN KUURVORM


Voor optimaal resultaat zijn meerdere bindweefselmassages nodig. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en de huidconditie wordt de behandelfrequentie vastgesteld. Dit zijn meestal zes tot twaalf behandelingen. Een kuur bestaat uit een keer per week bindweefselmassage èn de Collageenlamp gedurende 6 tot 12 weken.

Deze behandeling wordt alleen gegeven in combinatie met de juiste huidverzorgingsproducten voor thuis  gebruik! Tenslotte willen we" samen" een optimaal resultaat behalen!